Menuak eta kartak > Mendizorrotz jatetxea

Mendizorrotz jatetxea

Karta

Arrainak

Legatza arrautzaztatua
Legatza euskal erara
Legatz kokotxak saltsa berdean
Txirlak marinel erara
Legatz-kokotea parrilan erreta
Zapoa parrilan erreta

Oharrak

*

Francisco Calonge eta Mª Dolores Lizarazu orain dela hirurogeita hamar urte finkatuziren ehun urtedun baserri honetan eta bertan jatorrizko taberna eratu zuten. Bigarren belaunaldiak, fundatzaileen alaba Mª Dolores Calongek eta bere senar Victor Echevestek taberna berritu zuten gaur egungo jatetxean bihurtuz. Gaur egun, Victor, Nekane eta Esperanzak zuzentzen dute, hirugarren belaunaldiak.

Igeldo auzoaren herri barruan kokatua, elizaren eta frontoiaren aurrean, Mendizorrotz jatetxean euskal sukaldaritza eta garaiko produktuekin egindako platerak eskaintzen ditugu. Gure espezialitateen artean, arrain freskoak eta idi txuleta egurrikatza parrilan aurki ditzakezue. Baita etxeko postreen aukera ere.

Jantokia baserriaren behealdean dago. Hori dela-eta, bere egitura haritz egurrezkoa da, itxura etxetiarra eta tradizionala ematen diona. 60 lagunentzako lekua dugu eta jantokia bezeroen beharretara egokitu daiteke.

http://www.restaurantemendizorrotz.com