Narru jatetxea
Karta
Aukeratzeko
Buztanez, foiez eta trufa betetako raviolia
26,00 €
"Tiradito" hegalaburrana
25,00 €
Txirlak plantxan edo marinel eran
30,00 €
Olagarroa parrilan, pil-pil eta rate patata
26,00 €
Txangurrua, papada eta ogia
25,00 €
Bisigua parrillan
92,00 €
Legatza, azalore krema eta kale
30,00 €
Barbarina parrila
26,00 €
Tripaki eta muturrak
18,00 €
Luma parrilan, gaztain krema
22,00 €
Txerri buztana, izkiratzarra
20,00 €
Guikar Premium Plus Txuleta
58,00 €
Gazta krema epela fruitu gorriekin
9,00 €
Txokolatea, fruitu lehorrak eta olioa
9,00 €
Hur eta zitriko coulant-
9,00 €
Oharrak
*
#Narruteam: taldean lan egitearen kontzeptua elkarri lekukoa emanez, bezeroaren zerbitzura egoteko, hark hala behar duenean. Sukaldaritza ulertzeko modu berezi batek batzen gaitu, eta, profesional bakoitza espezializatuta dagoenez, talde osoak behar bakoitzari modu pertsonalizatuan erantzun diezaioke, produktua errespetatuz, eta aurkezpenean fintasuna, eta maneretan bikaintasuna agertuz.