Pintxoak, bokadiloak, plater konbinatuak eta menuak. Lanean jarraitzeko, indarrak berreskuratzea da kontua, eta hori, bermatua edukiko duzu Txolara bazatoz. Hemen zerbitzatzen den guztia tamaina elegantea bait dauka, pintxoetatik hasita, razioetaraino.
Haritz Jauregi, Lidia eta Ayelen aurpegi ezagunenak dira Txolan, barraren atzean gogotxu atenditzen daudenak baitira, bainan nabarmentzekoa da Nely Aggugiarok sukaldean egiten duen lana, Aratz erretegiko Xabier e Iker Zabaletaren laguntzaz gestionatzen baidute mahaietara iristen den guztia.
Ordutegia Astelehenetik ostiralera: 6:30 etatik 19:00 etara
Ordutegia Larunbatetan: 9:00 16:00
Igandeetan itxita: irekitzeko 20 pertsona baino gehiagoko taldeentzat soilik.