Menuak eta kartak > Alameda jatetxea

Alameda jatetxea

Karta

Hondarribia ( 78 € Ardo uztartzea 38€ (aukerakoa))

Gurin ardi-esne artisaua, (gure legami naturaleko ogiarekin)
Foie eta toffee bonboia
Kalabaza eta mihilu mamia
Etxeko Xaia Gilda
Txitxarroa, zitrikoetan gatzatua
Negu aldeko baratza. Orburu erreak Idiazabal gaztarekin
Trufatutako onddo-nahastura
Eguneko arrain errea neguko zurtoinekin
Melatutako Bibaz Baztango txerrikumea
Kalabaza, ardi esne eta laranja mingotsa
Espeziatutako txokolatea, garagardo eta jengibrea
Euskal-Herriko artisau gaztak,
Beñat Moity afinatzaileak aukeratuak. (gehigarri 9€/perts.)
Goxuak

Oharrak

*

Amonaren Bidasoako sukaldaritza ikuskatua

Bere 75 urte baino gehiagotan, taberna elkargunea izan zen Hondarribian eta bere birmoldaketaren ondoren, horrela izaten jarraitzen du. Plater eta pintxo tradizionalak, baina Alameda sukaldaritzaren ukituarekin eskeintzen direnak: kroketak, txipiroiak, tigreak, Arrautz “ hautsiak” txistorrarekin, artisau garagardoak, D.O. ardoak…egunez egun disfrutatzeko gauza asko.

 

Tradizioa elikatzeko aire berriak.

Dekorazioa aldatu egin da. Zuraren protagonismoak modernotasun-ukitua ematen du, baina taberna bati eskatzen zaion epeltasuna eta hurbiltasuna galdu gabe. Hau, bere sukaldean gertatzen denaren irudikapena da: tradizioak eta produktuak jartzen du epeltasuna eta hurbiltasuna, baino eskeintzen diren razio eta pintxo batzuk bere modernotasun-ukitua dute.