Menuak eta kartak > Kirkilla jatetxea

Kirkilla jatetxea

Karta

Dastaketa menua (45 € BEZa barne (%10))

Hegalabur min tartarra, fruitu exotikoen gazpatxoa eta ahuntz-gazta izozkia
Bakailu entsaladatxoa, tripakiak, piperrak, azalorea, aliolia eta azal erreak
Txangurru eta otarrainxka salpikoia saltsa arrosarekin
Orburua saltsa berdean, zigalatxoa eta bere hosto frijituak
Hirugihar ketuan bildutako izokina, ahuakatea, parmesano gazta eta mangoa
Isats rabiolia bere zukuarekin, patata emultsioa eta kimuak
Xake bonboiak
Tiramisua katiluan
Edariak: Viña Bujanda (Beltza), Cuatro Rayas (Txuria), Lanbrusco (Gorri aparduna), Iñurrieta (Ardo Gorria), Cava, Sagardoa eta ura

Oharrak

*

1983ko abuztuaren 4an, Ameztoy-Alfaro familiaren etxea gaur egun ezagutzen dugun jatetxea bihurtzea erabaki zen. Romero Ameztoy eta Iñaki Olazabal senar-emazteen gidaritzapean 32 urte bete ditu jada KIRKILLA ENEA JATETXEAK.

Sukaldaritzaren tradizioa eta abangoardia uztartuz eta berzeroarekio harremanak zainduz, otordu atsegin batez gozatzeko aukera eskaintzea dugu helburu. Landutako euskal sukaldaritza eta bezeroarekiko arreta ona dira gure izateko arrazoiak. Kirkilla osatzen dugunok familia handi bat gara eta gurera hubiltzean etxean bezalaxe sentiaraztea dugu xede.

 
 
 

JATETXEA

Gure jatetxeko sukaldea mahaikide guztien begi bistan aurkitzen da. Ondoren dastatuko diren jakien prestaketa lanak eta sukalde eta jantokiko pertsonalaren lan egiteko modua bertatik bertara jarraitzeko aukera eskaitzen.

Tratu pertsonalizatua jasotzeaz gain, axolagabe utziko ez zaituen sorrera finak dastatu ahal izango dituzu.

Jantokian gure kartaz eta eguneko menuaz gain, dastatze menuaz ere disfruta dezakezu. Nahi izanez gero eskura ditugu ospakizunetarako, bataioetarako, enpresa-afarietarako eta beste edozein ospakizunetarko itundutako menuak. Harremanak ataletik eska ditzazkezu.

Izendapen ezberdinetako ardo aukera zabala dugu, baita inguruan ekoizten den "Txakoli" izeneko ardo zuria ere.

Txartel hauek onartzen dira: MasterCard, Maestro, Visa, Eurocard and 6000.