Menuak eta kartak > Zuberoa jatetxea

Oarsoarrak

Zuberoa jatetxea

Karta

Dastatzeko menua (154 €)

Piper erreak, txitxarro ketua eta olibak
Bieiren carpaccioa, bere koralaren ozpin-olioa
Nekora eta itsas trikuen royala, mihilu emultsioa
Ehiza eta perretxikoen salda, patea ogi txigortuan eta perretxikoak
Arrautza gorringo galdarraztatua, foie-gras budina eta gaztain boilurtuen krema
Zapoa, bere kolagenoa eta txipiroien zukua (Begi-Handi)
Orkatz solomo errea, jengibrez ondutako garaiko frutak edo Usakume errea, gibeltxoak ogi txigortuan eta arbia perretxikoz beteta
Garaiko fruta bere izozkiarekin
Hur izozkiaren krokantea eta txokolate beroa

Oharrak

*

Zuberoa bere berea den filosofia jarraitzen duen jatetxea da. Bertan, lehengai hoberena modu bikainean lantzen da, denboraldi bakoitzeko plater onenak aurkezteko modu bat sortuz. Garai batean bere sukaldea tradizionala izan arren, gaur egun sukalde moderno bat da, euskal sukaldaritzaren sustraiak gogoratzen dituena.